Följ Saltsjöbladet på Instagram!

Annons

Sedan några veckor tillbaka finns Saltsjöbladet att följa på Instagram för den som vill få snabba uppdateringar av lokala nyheter.

Kontot blir ett komplement till Saltsjöbladets webbsida. På instagramkontot kommer det att ske uppdateringar mer regelbundet. Bilder och rubriker som finns i dess fulla format i papperstidningen och på webben blandat med korta inlägg med nyheter, kultur, sport och historia men även utlottningar och lokala tips.
– Vi vill vara nära och lokalare än lokalt som vi brukar säga. På Instagram kan vi dela mer material än någonsin förut, säger Johan Eriksson, redaktör och ansvarig utgivare för Saltsjöbladet.

Redan en vecka efter första inlägget så var följarantalet uppe i över 300 stycken följare. En pågående satsning är samarbetet med instagramkontot @saltsjobaden_historiskt som kommer ge exklusivt material till Saltsjöbladet med historiska bilder och berättelser från Saltsjöbaden.

Följ Saltsjöbladet på @saltsjobladet för dina lokala nyheter och kul historia i sommar.

Bilden ovan var en av de allra mest gillade av våra följare under de första veckorna och togs av Marie-Louise Gravestam. “Det spelar liksom ingen roll hur många stora och dyra flytetyg i plast som ligger i Hotellviken, det är alltid träbåtarna som drar blickarna till sig”.

Elise Eriksson

Annons