Fisksätra IF spelar division 4 nästa år

 

Det kommer att bli division 4-fotboll nästa år på nya Fisksätra IP. Som bästa trea bland division 5 har Fisksätra IF:s herrlag tilldelats en plats i fyran för säsongen 2021.

 

Från att säsongen 2019 vara nära att inte hänga kvar i femman till att ta steget upp till fyran är ett styrkebesked för Fisksätra IF:s herrar.

2015 startade föreningen upp herrlagsverksamheten igen och sedan dess har man spelat tre säsonger i division 7, en i division 6 och sedan två i division 5.

– När vi startade upp verksamheten igen var det med en förhoppning om att kunna behålla den talang som finns och producerats i vår ort under en lång tid. Att vi skulle kunna tillgodose alla ungdomar med en trygg, utvecklande och kvalitativ plattform på hemmaplan, skriver man i ett inlägg på sin Instagram.

Det ser också ut att kunna bli ett flertal derbyn kommande säsong då det med stor sannolikhet kommer att bli en grupp bestående av både Järla IF, Boo FF och Älta IF i division fyra.

– Ett stort tack till alla ledare som bidragit med ideella timmar under dessa år, detta är viktigt för vårt område, skriver Fisksätra IF.

Johan Eriksson