xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Drive-in och bokning för Covid-19 vaccinering startar

 

I morgon, onsdagen den 10 mars, startar Familjeläkarna i Saltsjöbaden drive-in vaccination för covid-19 för den som är 80 år eller äldre och patient på mottagningen.

Vaccinationen sker på Tippens övre parkering klockan 13-15 och vaccineringen fortsätter torsdagen den 11 och fredagen den 12 mars i den mån man har tillgång till vaccin. För att bli vaccinerad behövs legitimation, en ifylld hälsodeklaration och att man är listad på Familjeläkarna.

”För dig som är äldre och har svårt att förflytta dig kommer det finnas bokningsbara tider på mottagningen” skriver Familjeläkarna på mottagningens hemsida.

Fisksätra vårdcentral har ingen drop-in mottagning för covid-19 men den som är listad på vårdcentralen och född 1941 eller tidigare kan nu kontakta vårdcentralen och boka tid för vaccinering.

Både patient och personal ska ha munskydd under vaccinationen, det gäller även medföljande personer. För den som inte har med sig finns munskydd att få vid besöket. En ifylld hälsodeklaration ska lämnas i samband med vaccinationen. ”Tillgången på vaccination är begränsad men vi erbjuder vaccin till dig som är över 80 år så snart vi kan”, skriver Fisksätra vårdcentral på mottagningens hemsida.

För patienter som är listade på andra vårdcentraler finns information om vaccinering via mottagningens hemsida eller telefon.

När Region Stockholm är klar med vaccinationen av 80+ ska vaccineringen så fort som möjligt erbjudas den som är 65-80 år.

MLG

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.