xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Arkivet – Sista målet på Månskensrinken

Det är tio år sedan det sista målet gjordes på Saltsjöbadens Ip:s utomhusrink, så här skrev Saltsjöbladet då.

Sista A-lagsmatchen på klassiska Månskensrinken i Saltsjöbaden utvecklades till en saga med lyckligt slut. Uffe Carlsson, av många klassad som Mr Hockey i Saltis de senaste 25 åren fick göra sista målet.

Det var en kväll värd att minnas när Saltsjöbadens IF tog emot Mariefred i sista omgången av division 4. Med stor sannolikhet var det den sista a-lagsmatchen som spelades på idrottsplatsen och Månskensrinkens luft var lika frisk och klar som vanligt.
Ulf Carlsson, som spelade i Saltsjöbaden under 80- och 90-talet var tillbaka på klassisk mark och fick möjlighet att spela på backplats i den historiska matchen.
– Jag bara kände att det här vill jag inte missa, många av de här killarna som jag spelar med i dag har jag själv tränat och burit in på isen när de glömt skridskoskydd och tjatat på att åka mera skridskor. Att få vara med här och spela tillsammans är så häftigt, sade Uffe Carlsson i periodpausen.
Spelmässigt började Saltsjöbaden bra och förde matchen under första halvan men lyckades bara peta in två mål efter lite tafatt spel och oskärpa i avsluten. Mariefred ökade tempot och med bara minuter kvar att spela hade matchbilden förändrats och det stod 3-3.

Klassiskt manér
Nu klev Uffe Carlsson in i matchen ordentligt. Det märktes på honom att förlora inte fanns på kartan. Med hög röst och mycket pondus ledde han killarna framför sig. Saltsjöbaden etablerade tryck och lyckades peta in en fjärde puck via Markus Lundin, men Uffe var inte nöjd med det.

Uffe Carlsson, Gutta Johansson och Jörgen Sundelin

Med åtta sekunder kvar hände det som gjorde att åskådare och spelare trodde att de var med i serietidningen Buster. Uffe Carlsson fick ett pass i anfallszon där han stod omarkerad ett par meter innanför blå linjen, gled in i zon en meter till, lyfte klubban på klassiskt manér och sköt ett hårt slagskott, otagbart för målvakten, upp i nättaket. Så många gånger som han gjorde detta på 80-talet som Saltsjöbadens bästa spelare, och nu fick han avgöra i sista matchen! Uffe firade med veteranerna Gutta Johansson och Jörgen Sundelin efter slutsignalen.
– Det här var riktigt häftigt, det känns skönt att Uffe fick göra det sista målet, sa Gutta Johansson i tumultet på isen.
Text & Foto: Johan Eriksson

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.