xxx2 pink panties and curly hair brunette masturbates. free sex stories

Saltsjöbladet upphör med sin utgivning vid årskiftet

 

Saltsjöbladet är en lokaltidning för Saltsjöbaden, Fisksätra och Saltsjö-Duvnäs som har funnits i mer än 30 år. Men från och med årsskiftet 24/25 försvinner papperstidningen.

Saltsjöbladet ägs och produceras av Saltsjöbadens idrottsförening och har en upplaga om 9 000 exemplar och ges ut 11 gånger per år. Tidningen distribueras till hushåll i området samt till ett antal centrala platser som Saltsjöbadens centrum och Fisksätra bibliotek. Tidningen finansieras av annonsintäkter samt ett koncernbidrag från föreningen. Tidningen startade 1993 och redaktionen består av en redaktör/skribent samt en journalist och inbjudna kolumnister. Saltsjöbladet finns även i digital form.
Från årsskiftet upphör Saltsjöbladet att komma ut som papperstidning.

– Tidningen skapades i en tid då papperstidning var det format som fanns för att kommunicera med medlemmar i. Idag ser det helt annorlunda, varje idrott och grupp i föreningen har egna digitala kanaler, säger Johan Eriksson, redaktör och ansvarig utgivare samt kanslichef i Saltsjöbadens IF.
Nu ska föreningen titta på olika lösningar för att nå ut till medlemmar och invånare i Saltsjöbaden och Fisksätra.
– Att ta beslutet att lägga ner papperstidningen har varit en lång process men jag har tillsammans med styrelsen landat i att en lokal papperstidning inte är den moderna framtiden och det måste vi acceptera. Vi är glada för de år vi har kunnat leverera en tidning med nyheter, personporträtt, och artiklar om sport, kommunala beslut och kultur till saltsjöbadsborna. Över 5000 artiklar och 350 tidningar har det blivit och det är idrottsföreningen och vi på redaktionen stolta över, säger Johan Eriksson.

Det har blivit många tidningar på papper sedan 1993, men från januari 2025 är det slut på utgivningen av Saltsjöbladet. ”Att göra lokal papperstidning är tyvärr inte framtiden”, säger Johan Eriksson som jobbat med tidningen sedan starten. Foto: Marie-Louise Gravestam

Tidningen har skrivit om sportevenemang i området, intervjuat och följt vad som händer på bred front i samhället. Föreningens evenemang har självklart följts men även andra föreningar har fått gott om utrymme i tidningen. Utgivningen har följt barn och ungas idrottande men även kulturevenemang och kommunpolitik har bevakats.

– Tidningen är enligt vad vi vet uppskattad av en bred målgrupp, men de senaste åren har annonsintäkterna vikt nedåt väsentligt. Annonsörer väljer andra medier i större utsträckning såsom egna Instagramkonton med mera. De frivilliga bidrag vi får in är försumbara, säger Ragnar Borys, ordförande i Saltsjöbadens IF.

Samtliga kostnader för att producera papperstidning har ökat och framför allt distributionskostnaden.
– Tidningen står också inför en personalväxling i vilken vi inte ser att en ny anställning skulle kunna rymmas inom ramen för nuvarande budgetlösning.

Mot bakgrund av detta och att mediavärlden har förändrats radikalt, har styrelsen i Saltsjöbadens IF beslutat att avsluta utgivningen av Saltsjöbladet som papperstidning från och med januari 2025.

Marie-Louise Gravestam

xem sex european girl seeded by asian.
xvideos
cuckolding sluts carmen valentina and gia paloma cumswap.